Van Benthem & Keulen: Meesterdagen Maastricht

Van Benthem & Keulen: Meesterdagen Maastricht
Datum:  vrijdag 17 september 2021 tot zaterdag 18 september 2021

Meesterdagen

Jaarlijks organiseert Van Benthem & Keulen voor eind bachelor- of masterstudenten de Meesterdagen.

Tijdens twee tot drie dagen nemen wij 15 (geselecteerde) studenten mee in de wereld van de advocatuur en het notariaat en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

De Meesterdagen vinden plaats in een stad binnen Europa. Tijdens de Meesterdagen werken de studenten onder leiding van vier advocaten/kandidaat-notarissen van Van Benthem & Keulen, aan een inhoudelijke case. Ook wordt (meestal) een bezoek gebracht aan één van onze partnerkantoren uit ons SCG Legal netwerk. Naast het inhoudelijke deel is er ook voldoende tijd voor ontspanning, gezelligheid en verdere persoonlijke kennismaking met onze advocaten/kandidaat-notarissen. 

Aanmelden voor de Meesterdagen 2021 in Maastricht tot 14 juli 2021

Wil jij uitgebreid kennismaken met Van Benthem & Keulen en ervaren op welke manier wij legal maken? Geef je dan op voor de Meesterdagen 2021.

Aanmelden voor de Meesterdagen 2021 in Maastricht* kan tot en met 14 juli 2021 door een mail te sturen naar stijnmaijers@vbk.nl met daarin jouw motivatie, CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen.

Wil je meer weten over de Meesterdagen 2021? Lees dan de tekst hieronder of neem contact op met Stijn Maijers via 030-259 59 59.

* Mochten de coronamaatregelen tegen die tijd niet toestaan dat wij naar Maastricht gaan, dan zorgen wij uiteraard voor een online alternatief programma.